Cím:
1126 Budapest, Böszörményi út 13-15., 2. emelet (Kapucsengő 39)
Telefon:
Email:
info [at] glowmdcl.com
GlowMedical

A RAGYOGÁS BELÜLRŐL KEZDŐDIK ÉS VELÜNK FOLYTATÓDIK.

Klinikánkon a bőrgyógyászat, a sebészet, az esztétika és a kozmetika szoros együttműködésben, teljes komplexitásában foglalkozik pácienseink megjelenésével, a bőr egészségével. Ahelyett, hogy megváltoztatnánk a személyiség megjelenését, mi a természetes, kifinomult részletek megteremtésére specializálódtunk.

A Glow Medical az iparág leginnovatívabb technológiáit alkalmazzuk, eszközparkunkat az elérhető világmárkák legmodernebb tárházából építettük ki, így pácienseink a legkomplikáltabb beavatkozásokat is könnyedén vehetik, hiszen jól tudjuk, hogy a kezelőszékben ülve nem csupán az eredmény, de az ahhoz vezető út is fontos. Minden termékünk, gépünk és kezelésünk a lehető leghatékonyabb, legkevesebb fájdalommal jár és a legmagasabb minőséget képviseli.
 

Vendégek kedvencei

Akne kezelés

SZERETNÉL MEGOLDÁST TALÁLNI AKNÉS BŐRÖD JELENLEGI ÁLLAPOTÁRA?

Az aknés bőr sokszor érzékeny és fájdalmas is lehet, így mindenképp szükséges a megfelelő ápolás, kezelés és karbantartás megtervezése. Rendelőnkben minden esetben a páciens egyedi tulajdonságait, a tünetek elhelyezkedését, illetve az egyéb praktikus és lelki tényezőket figyelembe véve ajánljuk fel a páciens igényeihez leginkább illő kombinált kezeléseket. Kombináljuk a helyi kezeléseket a különböző energia alapú technikákkal, illetve szükség esetén belsőleges kezelést javasolunk.

ZO Skin Health - Bőrterápia

HOGYAN érhető el az egészséges és hidratált bőr

Dr. Zein Obagi, okleveles bőrgyógyász, több mint 35 éve úttörő szerepet tölt be olyan fejlett bőrápolási megoldások kidolgozásában, amelyek az egészséges bőr létrehozásának filozófiáján alapulnak. Egyedi megközelítésével - a bőr egészségének és fiatalításának vezető szaktekintélyeként szerzett nemzetközi hírnevet.

Akne heg kezelés

SZERETNÉL MEGOLDÁST TALÁLNI AKNÉS BŐRÖD JELENLEGI ÁLLAPOTÁRA?

Az aknés bőr sokszor érzékeny és fájdalmas is lehet, így mindenképp szükséges a megfelelő ápolás, kezelés és karbantartás megtervezése. Rendelőnkben minden esetben a páciens egyedi tulajdonságait, a tünetek elhelyezkedését, illetve az egyéb praktikus és lelki tényezőket figyelembe véve ajánljuk fel a páciens igényeihez leginkább illő kombinált kezeléseket. Kombináljuk a helyi kezeléseket a különböző energia alapú technikákkal, illetve szükség esetén belsőleges kezelést javasolunk.

SkinPen

SkinPen ORVOSI MIKROTŰS ELJÁRÁS

A SkinPen Precision egy precíz, orvosi mikrotűs eljárás, amely beindítja a bőr újraformálódását, hogy így kezelje a hegszöveteket, beleértve az aknés hegeket is, mindezt kémiai hatóanyagok alkalmazása nélkül, a szervezet öngyógyító folyamataira támaszkodva. Minden bőrtípusnak ajánlott, a páciens adottságainak és bőrproblémájának megfelelő tűhossz pontos beállításával lehetővé válik a megfelelő bőrréteg célzott kezelése. Sok más probléma mellett alkalmazható pigmentfoltok, hegek kezelésére és bőr általános állapotának javítására. 

Melanoma

Glow Magazin

Olyan inspiráló cikkeket, hasznos útmutatókat, praktikus tippeket és
tartalmakat osztunk meg, amelyeket érdemes olvasni, és amelyek segítenek abban,
hogy a legtöbbet hozzátok ki magatokból.

 

IPL Villanófényes Kezelés

Az IPL (Selective Waveband Technology Intense Pulsed Light) kezelés előnyei és működése alapján számos személy alkalmas lehet erre a kezelésre. Ideális jelöltek lehetnek azok, akik különféle bőrproblémákkal, mint például felnőttkori aknéval, pigmentfoltokkal, rosaceával küzdenek. Azok is jó jelöltek lehetnek, akik szeretnék javítani bőrük textúráját és tónusát, valamint csökkenteni a finom, valamint mély ráncokat.

Diákkedvezmény

Az évkezdet közeledtével szeretnénk meglepni titeket egy különleges ajánlattal! Az elkövetkező időszakban kihagyhatatlan kezeléseket kínálunk, amelyek segítségével a legjobb formádat hozhatod ki magadból. És hogy még szebb legyen a kezdet, -10% diákkedvezményt biztosítunk nektek! A kedvezményt általános bőrgyógyászati kezelésekre, anyajegyszűrésre és akne kezeléseinkre vehetitek igénybe. Ne hagyjátok ki ezt a fantasztikus lehetőséget a friss és egészséges bőrért!

Mit rejtenek a kencéid? [Okkluzívok]

Az okkluzívok olyan anyagok, amelyek használata segít megakadályozni a bőr vízveszteségét, így segítve a bőr hidratáltságának megőrzését. Ezt úgy érik el, hogy a bőr felszínén egy filmszerű bevonatot hoznak létre. A bőr felszínén létrehozott “szigetelő réteg” megakadályozza a víz kipárolgását a bőrből, ezáltal a bőr képes megőrizni hidratáltságát. ☛ Éppen ezért az okkluzívokat tartalmazó termékeket a bőrápolási rutin legvégén érdemes alkalmazni...

Mit rejtenek a kencéid? [Humektánsok]

A természetes ragyogás és egészséges bőr nagyban függ a megfelelő termékek megválasztásától, ehhez pedig rendkívül fontos a különböző összetevők megértése. Az okkluzívok, humektánsok és emmoliensek kulcsfontosságú fogalmak a bőrápolás világában. Ismerd meg ezeket a megkerülhetetlen alapanyagokat, hogy mi teszi őket egyedülállóvá, milyen szerepet játszanak bőrünk hidratáltságának megőrzésében és állapotának javításában.

Még több egy helyen - a név új, a filozófia a régi!

Izgatottan vártuk már, hogy megoszthassuk veletek, amin az elmúlt időszakban a háttérben dolgoztunk. A megalakulásunk óta eltelt időszakban olyan igényekkel találkoztunk, melyeket mindenképp szerettünk volna kielégíteni, így szolgáltatásaink körét az élet organikusan alakította. Ehhez társultak a minket érő inspiráló impulzusok, izgalmas együttműködések és a tőletek kapott pozitív visszajelzések.

Hello nyár, hello vitiligo!

Sokan a vitiligóról sem tudnak, nemhogy a "Vitiligo Awareness Month" - azaz a Vitiligo Tudatosság Hónapja- létezéséről, pedig az javában zajlik, hiszen arra éppen a Júniust jelölték ki. A kezdeményezést azért hozták létre, hogy minél több emberrel megismertessék ezt a ritka bőrbetegséget. Ebben az időszakban kiemelt figyelmet fordítanak a betegségre és az azzal élőkre, valamint megpróbálják eloszlatni a tévhiteket és az előítéletet.

Az akné elszállt, a nyoma itt maradt

Mit teendő, ha már megtörtént a baj és elhanyagolt aknénk megbosszulta magát hegek és bőrelszíneződések formájában? Az akné okozta hegek és bőrelszíneződések olyan gyakori problémák, amelyek sokak megjelenését érintik és önértékelési problémákhoz vezethetnek. A hatékony megelőzéshez és kezelési módszerek alkalmazásához fontos megértenünk kialakulásuk folyamatát. Ha szeretnéd megelőzni és kezelni a problémákat, fordulj bőrgyógyászainkhoz.

Minden amit tudni akarsz az aknéról

Az akné azon bőrproblémák gyűjtőneve, amelyek akkor jelentkeznek, mikor a faggyú és az elhalt hámsejtek eltömítik a bőr pórusait, ami ezután a bőrstruktúra elváltozásához, a baktériumok elszaporodásával pedig gyulladáshoz vezet. Az akné és annak különböző súlyosságú tünetei, illetve a visszamaradt hegek és kialakult pigmentfoltok az érintettek életminőségét igen kellemetlenül befolyásolhatják,  negatív hatással lehetnek önbecsülésükre.