Cím:
1126 Budapest, Böszörményi út 13-15., 2. emelet (Kapucsengő 39)
Telefon:
Email:
info [at] glowmdcl.com
Esztétika

Hialuronsavas kezelés

Szeretnéd a maximumot kihozni magadból?

A Glow Up Aesthetic Clinic külön figyelmet fordít a töltőanyagok minőségére, kizárólag a legszínvonalasabb hialuronsavas termékekkel dolgozunk.

A töltőanyagok használatával:

  • eltüntethetőek a ráncok,
  • dúsabb, hidratáltabb ajkak biztosíthatóak,
  • pótolható a lágyrészek volumenvesztesége,
  • csökkenthető a hegek mélyedése,
  • valamint fiatalos megjelenés alakítható ki.

Az életkor előrehaladtával bőrünk érzékenyebbé válik a ráncok és a finom vonalak megjelenésére, különösen a napsugárzás és az izommozgás miatt. Az ilyen jellegű kellemetlen károsodásokra a hialuronsavas arcfeltöltések nyújtanak megoldást.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed, kérd szakorvosaink javaslatát!

Fülcimpa Filler

A töltőanyagot az öregedés és/vagy a nehéz fülbevaló viselése miatti leeresztett fülek megfiatalítására használjuk. Az átlagos..

Dús Ajak

Természetes hatású, de teltebb ajkakra vágysz? Ha érzéki ajkakra vágysz, ha a száj körüli, apró mimikai ráncoktól szabadulnál..

Nyak Filler

A töltőanyagot ebben az esetben arra használjuk, hogy elsimítsuk azokat a bosszantó vízszintes vonalakat, amelyek a telefonunkra..

Kéz Filler

A kéz az egyik első olyan terület, amely az öregedést mutatja. A filler kezelés a térfogatveszteség helyreállítására szolgál..

Nem sebészi orrplasztika

A töltőanyagot az orr kontúrjának kisebb mértékű megváltoztatására használják, beleértve az orrhát simítását, az orrhegy..

Nasolabialis redő Filler

A töltőanyag a nazolabiális redők (mosoly/nevetés vonalak) megjelenésének lágyítására szolgál. Gyakran, az orca (közép-arc) filler..

Halánték Filler

A hialuronsavas töltőanyag használható a halánték térfogatcsökkenésének helyreállítására. Átlagosan 1-4 fecskendő felhasználása..

Alsó arc Filler

A töltőanyagot az arc alsó részének megfiatalítására, a száj körüli finom ráncok kitöltésére és a száj sarkainak felfelé..

Állszeglet Filler

A formázott állkapocs férfiaknak és nőknek egyaránt kívánatos. Adj némi definíciót az arcodnak egy kis töltőanyaggal! A..

Áll augmentáció

A töltőanyagot az áll növelésére és fiatalító kezelésére használják, formát és határozottságot adva az arcnak. A kezelés javítja..

Ajak hidratálás

A töltőanyagot az ajkak hidratálására és a száj körüli függőleges vonalak lágyítására használjuk. Idővel elveszítjük ajkaink..

Szem alatti karikatöltés

8 órát alszik, de még mindig fáradtnak látszik? Van megoldás. A szem alatti üregesedés gyakran az öregedésnek vagy a genetikának..

Orca, középarc töltés

A töltőanyagot az arc emelésére és kontúrozására használjuk. Ez a kezelés csökkenti a nazolabiális redők (nevetési vonalak)..

Egyéb

Új vagy a Glow Up-ban, és valami másra gondolsz? Beszéljünk róla! A Glow Up orvosai testreszabott esztétikai, szépségmegőrző/anti..

MENNYIBE KERÜL A TÖLTŐANYAG?
Mivel mindenkinek más az igénye, és a töltőanyagot tartalmazó kezelések széles választéka mellett a személyes konzultáció a legjobb módja a költségek megállapításának. Ez a költség nemcsak a termék árát tükrözi, hanem az orvosi injektor készségeit, tudását és szakértelmét is.

MIKOR LÁTHATÓ AZ EREDMÉNY?
Az eredmény a kezelés után azonnal látható. Ezután megkezdődik a gyógyulási folyamat, amely körülbelül 3-7 napig tartó duzzanattal, akár haematomával (bevérzéssel) jár, attól függően, hogy milyen mennyiséget, milyen területet injektáltak és hogy hogyan reagál a szervezet az eljárásra. A termék ezután leülepszik és az injekció beadása után körülbelül 2-3 héttel élvezheti a végső eredményt. Kérjük, adjon magának legalább 2 hetet minden rendezvény vagy nyaralás előtt, hogy az esetlegesen visszamaradt zúzódások és duzzanatok csillapodhassanak. Vérhígító/véralvadásgátló készítmények elhagyása javasolt 2-3 nappal a kezelés előtt, a bevérzés lehetőségének csökkentése céljából.

MEDDIG TARTANAK AZ EREDMÉNYEK?
A hosszú élettartam személyenként és kezelésenként eltérő. Egyes személyek szervezete gyorsabban lebonthatja a terméket, mint másoké. Lásd alább az átlagos élettartamot a kezelés alapján:
Orca töltés: 9-18 hónap
Karikatöltés: 6-18 hónap
Ajakfeltöltés: 6-12 hónap
Kézfej töltés: 9-18 hónap
Alsó arctöltés: 9-18 hónap
Nyak töltés: 6-9 hónap
Állszeglet töltés: 9-18 hónap
Áll töltés: 9-18 hónap
Nem sebészeti orrplasztika: 9-18 hónap
Nasolabialis redő (mosoly/nevetés vonalak) töltőanyag: 6-12 hónap
Fülcimpa töltőanyag: 9-18 hónap
Halánték töltés: 6-12 hónap

HÁNY KEZELÉSRE LESZ SZÜKSÉGEM?
Az arcfeltöltés átmeneti megoldást jelent, ezért az eredmények megőrzése érdekében a kezeléseket ismétlődően kell alkalmazni (lásd fent a hosszú élettartamra vonatkozó információkat).

KELL IDŐ A GYÓGYULÁSHOZ?
Bevérzés előfordulhat, tervezzen 2 héttel minden esemény/nyaralás előtt.