Cím:
1126 Budapest, Böszörményi út 13-15., 2. emelet (Kapucsengő 39)
Telefon:
Email:
info [at] glowmdcl.com
Bőrgyógyászat

Acne kezelés

Szeretnél megoldást találni aknés bőröd jelenlegi állapotára?

Az aknés bőr sokszor érzékeny és fájdalmas is lehet, így mindenképp szükséges a megfelelő ápolás, kezelés és karbantartás megtervezése.

Az akne sokféleképpen jelenhet meg életünkben:
✦ Találkozhatunk vele tinédzser korunkban, amikor az imbolygó hormonrendszerünk miatt egyébként is sérülékeny pillanatainkat éljük, amikor tökéletesen szépek akarunk lenni. Pont akkor jelentkezik gennyes csomókkal, piros foltokkal a leginkább látható helyeken, mikor kialakul saját magunkról alkotott felnőtt képünk. 
✦ Ezen kívül később, felnőtt korunkban, főleg hormonális ingadozások eredményeként visszatérhet a jelenség, ismét fejtörést okozva ezzel. 

Rendelőnkben minden esetben a páciens egyedi tulajdonságait, a tünetek elhelyezkedését, illetve az egyéb praktikus és lelki tényezőket figyelembe véve ajánljuk fel a páciens igényeihez leginkább illő kombinált kezeléseket.

Kombináljuk a helyi kezeléseket a különböző energia alapú technikákkal, illetve szükség esetén belsőleges kezelést javasolunk pácienseink számára.  A kezeléseket minden esetben részletesen átbeszéljük, a pácienssel együtt alakítjuk ki az utat, amin járva a lehető legrövidebb időn belül pattanásmentes, szép bőrt tudunk elérni.  

Acnelan kezelés - Mesoestetic

TISZTA BŐR, PROBLÉMÁK NÉLKÜL Az akne vulgaris sokak életét megkeserítő krónikus állapot, melynek nyomán komedók, gyulladt csomók..

Acne kezelés - Candela Nordly's IPL

Szabadulj meg az aknétól az IPL (Intense Pulsed Light) technológiának köszönhetően! A Nordlys többfunkciós platformja klinikailag..