Cím:
1126 Budapest, Böszörményi út 13-15., 2. emelet (Kapucsengő 39)
Telefon:
Email:
info [at] glowmdcl.com

Lactic Acid 30% - Mesoestetic

Mindenkori megújulás!

A kémiai hámlasztás javítja a bőr megjelenését, elvégezhető az arcon, a nyakon vagy a kézen. 

Életkortól és bőrtípustól függetlenül megjelenhetnek különböző bőrhibák, amelyek hatékonyan kezelhetően kémia hámlasztásokkal. A modern technológia fejlődés mellet is rendkívül populárisak a kémia peelingek.
 
Számtalan típusú és erősségű mesopeelingeknek köszönhetően személyre szabottan lehet kezelni a különböző bőrproblémákat.
A felszínes mesopeelingek igazi “lunch time” kezelések, ugyanis nem jár felépülési idővel, ennek ellenére rendkívül hatékonyan kezeli a felszíni pigmentfoltokat, az aknéval járó gyulladásos folyamatokat és a kisebb ráncokat. Többször is ismételhető még nyári hónapokban is a megfelelő fényvédelem mellett. 

Használhatók a következőkre:
✦ Finom ráncokra a szem alatt és a száj körül
✦ A napsugárzás és természetes öregedés okozta finom- és mélyráncokra 
✦ Enyhe hegek javítására
✦ Bizonyos típusú akne kezelésére
✦ Öregségi foltokra, szeplőkre és sötét foltokra (melasma) 
✦ A bőr megjelenésének és tapintásának javítására.

Az orvosi középmély hámlasztásokkal a komolyabb bőrproblémák is kezelhetőek, mint az akne utáni hegek, makacs pigmentfoltok és napfénykárosodott bőr. Az eljárás során a hám teljes állományát távolítjuk el, és a bőr középső rétege hatol az adott oldat. Ennek hatására egy kontrollált sebgyógyulás indul el, mely egy rövid felépülési idővel jár. Egyedi problémák esetén többször is ismételhető és rendkívül fontos a kezelés után a megfelelő fényvédelem.

A mélyhámlasztás során a bőr teljes szerkezetére hatunk, a bőr legmélyebb rétegeit is képesek vagyunk megújítani. A kezelés hatására a mélyebb ráncok finomodnak a felszínesebb ráncok elhalványulnak a mélyebb hegek láthatóan feltöltődnek. Ideális választás annak, aki megengedhet magának egy hosszabb felépülési idővel járó kezelést, cserébe az eredmény rendkívül tartós és látványos. Drámai módon képes megfiatalítani az idősödő, napfénykárosodott bőrt.
 
Utókezelés:
A kémiai hámlasztást követően a bőr átmenetileg érzékenyebb a napra, a bőr pigmentálódhat, ezért nagyon fontos a megfelelő fényvédelem a kezelés utáni napokban. Ha tehetjük, mellőzzük a napon tartózkodást 1-3 héten keresztül.

Nagyon fontos, hogy a betartsuk a kezelőorvos utasításait a gyógyulási periódus alatt! 
A hámló bőrdarabokat szigorúan tilos tépkedni, dörzsölni, ugyanis fokozhatja a hegesedést és a nemkívánatos pigment elváltozásokat. A bőr regenerálása és a szövődmények elkerülése érdekében használja a kezelésekhez kijelölt termékeket, illetve fokozottan ügyeljen a fényvédelemre.

Legyen bőröd fiatal, friss és egyenletes tónusú!