Cím:
1126 Budapest, Böszörményi út 13-15., 2. emelet (Kapucsengő 39)
Telefon:
Email:
info [at] glowmdcl.com
Kozmetika

ZO Skin Health

A híressé vált bőrápolási termékcsalád, melyet sokunk szeret!

Dr. Zein Obagi, okleveles bőrgyógyász,több mint 35 éve úttörő szerepet tölt be olyan fejlett bőrápolási megoldások kidolgozásában, amelyek az egészséges bőr létrehozásának filozófiáján alapulnak.

Egyedi megközelítésével - a bőr egészségének és fiatalításának vezető szaktekintélyeként szerzett nemzetközi hírnevet. 

Az egészséges bőr fogalma

Az egészséges bőr önbizalmat, egészséges életszemléletet és ragyogó bőrt biztosít. A ZO Skin Health termékei a tudomány erejével és egy minősített bőrgyógyász gondoskodó hozzáállásával készülnek. A tudomány és a kutatás új perspektívát kínál a bőrápoláshoz.

A ZO Skin Health átfogó megoldást kínál az egészséges bőr megőrzésére, életkorától, bőrtípusától vagy akár bőrbetegségétől függetlenül. A termékeket úgy tervezték, hogy kezeljék és kontrollálják a nap által okozott károkat, a pigmentációs problémákat, megelőzzék a problémákat és védjenek a károsodástól. A ZO Skin Health termékek használatával bőre egészsége védett.

Glow Bőrterápia a ZO Skin Health termékekkel

Legyen bőröd olyan, amilyennek szeretnéd! 

Szakembereink segítségével kérésedre egyéni protokollt készítünk el számodra otthon használható termékekkel, mely útmutatót ad a bőrápolás meghatározó alappillérjeiről és a szépségápolás fontos tényezőiről. 

Megmutatjuk, hogy hosszútávon hogyan érhető el az egészséges, hidratált, friss és üde bőr a közös munkánkkal és a ZO Skin Health termékekkel. 

Kész vagy, indulhatunk? Várunk szeretettel a Glow Up esztétikai klinikán.

ZO 3 Step Peel bőrmegújító kezelés

Frissüljünk és szépüljünk a ZO 3 lépéses hámlasztásával!

ZO Red Carpet

Azonnal eredmény felépülési idő nélkül? A sok hollywoodi rajongó szeretettel „The Red Carpet Peel” néven ismeri a közkedvelt..