Cím:
1126 Budapest, Böszörményi út 13-15., 2. emelet (Kapucsengő 39)
Telefon:
Email:
info [at] glowmdcl.com

Glow Magazin

Olyan inspiráló cikkeket, hasznos útmutatókat, praktikus tippeket és
tartalmakat osztunk meg, amelyeket érdemes olvasni, és amelyek segítenek abban,
hogy a legtöbbet hozzátok ki magatokból.

 

IPL Villanófényes Kezelés

Az IPL (Selective Waveband Technology Intense Pulsed Light) kezelés előnyei és működése alapján számos személy alkalmas lehet erre a kezelésre. Ideális jelöltek lehetnek azok, akik különféle bőrproblémákkal, mint például felnőttkori aknéval, pigmentfoltokkal, rosaceával küzdenek. Azok is jó jelöltek lehetnek, akik szeretnék javítani bőrük textúráját és tónusát, valamint csökkenteni a finom, valamint mély ráncokat.

Diákkedvezmény

Az évkezdet közeledtével szeretnénk meglepni titeket egy különleges ajánlattal! Az elkövetkező időszakban kihagyhatatlan kezeléseket kínálunk, amelyek segítségével a legjobb formádat hozhatod ki magadból. És hogy még szebb legyen a kezdet, -10% diákkedvezményt biztosítunk nektek! A kedvezményt általános bőrgyógyászati kezelésekre, anyajegyszűrésre és akne kezeléseinkre vehetitek igénybe. Ne hagyjátok ki ezt a fantasztikus lehetőséget a friss és egészséges bőrért!

Mit rejtenek a kencéid? [Okkluzívok]

Az okkluzívok olyan anyagok, amelyek használata segít megakadályozni a bőr vízveszteségét, így segítve a bőr hidratáltságának megőrzését. Ezt úgy érik el, hogy a bőr felszínén egy filmszerű bevonatot hoznak létre. A bőr felszínén létrehozott “szigetelő réteg” megakadályozza a víz kipárolgását a bőrből, ezáltal a bőr képes megőrizni hidratáltságát. ☛ Éppen ezért az okkluzívokat tartalmazó termékeket a bőrápolási rutin legvégén érdemes alkalmazni...

Mit rejtenek a kencéid? [Humektánsok]

A természetes ragyogás és egészséges bőr nagyban függ a megfelelő termékek megválasztásától, ehhez pedig rendkívül fontos a különböző összetevők megértése. Az okkluzívok, humektánsok és emmoliensek kulcsfontosságú fogalmak a bőrápolás világában. Ismerd meg ezeket a megkerülhetetlen alapanyagokat, hogy mi teszi őket egyedülállóvá, milyen szerepet játszanak bőrünk hidratáltságának megőrzésében és állapotának javításában.

Még több egy helyen - a név új, a filozófia a régi!

Izgatottan vártuk már, hogy megoszthassuk veletek, amin az elmúlt időszakban a háttérben dolgoztunk. A megalakulásunk óta eltelt időszakban olyan igényekkel találkoztunk, melyeket mindenképp szerettünk volna kielégíteni, így szolgáltatásaink körét az élet organikusan alakította. Ehhez társultak a minket érő inspiráló impulzusok, izgalmas együttműködések és a tőletek kapott pozitív visszajelzések.

Hello nyár, hello vitiligo!

Sokan a vitiligóról sem tudnak, nemhogy a "Vitiligo Awareness Month" - azaz a Vitiligo Tudatosság Hónapja- létezéséről, pedig az javában zajlik, hiszen arra éppen a Júniust jelölték ki. A kezdeményezést azért hozták létre, hogy minél több emberrel megismertessék ezt a ritka bőrbetegséget. Ebben az időszakban kiemelt figyelmet fordítanak a betegségre és az azzal élőkre, valamint megpróbálják eloszlatni a tévhiteket és az előítéletet.

Az akné elszállt, a nyoma itt maradt

Mit teendő, ha már megtörtént a baj és elhanyagolt aknénk megbosszulta magát hegek és bőrelszíneződések formájában? Az akné okozta hegek és bőrelszíneződések olyan gyakori problémák, amelyek sokak megjelenését érintik és önértékelési problémákhoz vezethetnek. A hatékony megelőzéshez és kezelési módszerek alkalmazásához fontos megértenünk kialakulásuk folyamatát. Ha szeretnéd megelőzni és kezelni a problémákat, fordulj bőrgyógyászainkhoz.

Minden amit tudni akarsz az aknéról

Az akné azon bőrproblémák gyűjtőneve, amelyek akkor jelentkeznek, mikor a faggyú és az elhalt hámsejtek eltömítik a bőr pórusait, ami ezután a bőrstruktúra elváltozásához, a baktériumok elszaporodásával pedig gyulladáshoz vezet. Az akné és annak különböző súlyosságú tünetei, illetve a visszamaradt hegek és kialakult pigmentfoltok az érintettek életminőségét igen kellemetlenül befolyásolhatják,  negatív hatással lehetnek önbecsülésükre.

Glow Full Harmony ★ Hialuronsavas arcformáló kezelés

Bár a kutatások mást állítanak, mi nem hisszük, hogy a szépség vegytisztán definiálható, hisz mindenkinek más tetszik, és sok más egyéb adottságunk az, amely igazán vonzóvá tesz minket a külső értékek mellett. Ez persze nem tántorít el minket attól, hogy továbbra is tökéletes megjelenésre törekedjünk, pláne, ha olyan eljárások léteznek, mint a GLOW FULL HARMONY hialuron filler arckezelés!

MELANOMA SZŰRŐ NAP

15 PERC A BŐRGYÓGYÁSZNÁL - Május a melanoma hónapja, fontos kiemelni a bőrrák, különösen a melanoma megelőzésének fontosságát. Klinikánk alapvető célkitűzése a tudatos bőrápolás támogatása, ezért is döntöttünk úgy, hogy mi is hozzájárulunk az egészséges bőr megőrzéséhez. Május 23-án egy különleges MELANOMA SZŰRŐ NAPOT tartunk, melynek keretében 20% kedvezményt biztosítunk szűrővizsgálataink árából. Látogass el klinikánkra!

TAVASZI MEGÚJULÁS

Ki ne szeretné a tavaszt? Végre ébred a természet, virágba borulnak a fák, egyre tovább élvezhetjük a napsütést és levethetjük a nagykabátot, és ha ez nem lenne elég indok, indul tavaszi nyereményjátékunk is! NYERJ Zo Red Carpet páros kezelést, amelynek köszönhetően most mindketten felfrissülhettek! Ez a különleges, kényeztető kezelés sejtszinten hat, azonnali, látványos bőrmegújulást eredményez ➥ az arcbőr ragyogóvá, a bőrtónus és textúra egységessé válik.

Márciusi FORBES magazin hasábjain Dr. Faluhelyi Dórával, klinikánk alapítójával

"Komoly elvárásokkal indultam el a Glow Up Bőrgyógyászati és Esztétikai Klinikára. Belépve egyből éreztem, hogy a Glow Up kilóg az esztétikai klinikák sorából. A kortárs elvárásoknak megfelelő, high-end enteriőrben a brand megálmodója, Dr. Faluhelyi Dóra fogadott. Dóra egy olyan klinikát hozott létre, ahol a szakmaiság, a tudatosság és a felelősség a legmagasabb szinten találkozik.