Hello GLOW Medical

Üdvözlünk a Glow Medical világában!

Izgatottan vártuk már, hogy megoszthassuk veletek, amin az elmúlt időszakban a háttérben dolgoztunk. A megalakulásunk óta eltelt időszakban olyan igényekkel találkoztunk, melyeket mindenképp szerettünk volna kielégíteni, így szolgáltatásaink körét az élet organikusan alakította. Ehhez társultak a minket érő inspiráló impulzusok, izgalmas együttműködések és a tőletek kapott pozitív visszajelzések és támogatás, amelyek elkerülhetetlenül új irányt szabtak a klinika működésének.

Úgy éreztük “kinőttük” nevünket, amely már nem tud teljességgel kifejezni minket, így örömmel jelentjük be, hogy a Glow Up Aesthetic Clinic mostantól GLOW Medical néven folytatja tevékenységét. 

A szépségápolás és az egészség iránti elkötelezettségünk és holisztikus szemléletünk vezérelt minket abban, hogy megalkossuk klinikánkat, most pedig abban, hogy tovább fejlődjünk. Folyamatosan arra törekedtünk, hogy pácienseink számára átfogó, minőségi megoldásokat nyújtsunk egyéni igényeik szerint, miközben egy kis extra törődést és luxust csempészünk hétköznapjaikba, és ez most sem változik! A "GLOW" továbbra is az egészségtől sugárzó szépséget és magabiztosságot fogja jelképezi, amelynek elérésére minden egyes vendégünk esetében törekszünk. A névváltoztatásnak köszönhetően megerősítettük identitásunkat, így eredeti filozófiánkat még hatékonyabban tudjuk képviselni.

Köszönjük, hogy továbbra is bizalmat szavaztok nekünk és együtt haladtok velünk a ragyogás és a növekedés útján!