Cím:
1126 Budapest, Böszörményi út 13-15., 2. emelet (Kapucsengő 39)
Telefon:
Email:
info [at] glowmdcl.com

Szakmai stábunk

Dr. Faluhelyi Dóra

Ügyvezető igazgató
Bőr-, nemigyógyász és kozmetológus szakorvos

"Bőrgyógyászati tudásom alapjait és folyamatos szakmai fejlődésemet a budapesti Semmelweis egyetem Bőr-, Nemikórtan és Bőronkológiai klinikája biztosítja. Esztétikai tudásom alapjait országunk egyik legnagyobb szakmai tekintélyétől Dr. Balogh Györgytől sajátítottam el. Annak érdekében, hogy esztétikai tudásom naprakész legyen és a legmodernebb kezeléseket tudjam biztosítani pácienseimnek, rendszeresen veszek részt külföldi és hazai továbbképzéseken." 

Dr. Faluhelyi Dóra | Bőr-, nemigyógyász és kozmetológus szakorvos | Glow Medical

Dr. Balogh György

Szakmai vezető
Bőr-, nemigyógyász, kozmetológus és onkológus szakorvos

"Több, mint 30 éve foglalkozom bőrgyógyászattal és esztétikai orvoslással. Ez idő alatt számos fiatal orvoskolléga tanulta meg tőlem a bőrgyógyászat és az esztétikai orvoslás alapjait. A mai napig rendszeres előadója és gyakorlati oktatója vagyok esztétikai továbbképzéseknek. A pácienseimnek nyújtott maximális szakmai profizmus mellett nagy hangsúlyt fektetek a feltörekvő, tehetséges kollégák tudásának fejlesztésére."

Dr. Balogh György | Bőr-, nemigyógyász, kozmetológus és onkológus szakorvos | Glow Medical

Dr. Bojtor Adrienn Erzsébet

Bőr-, nemigyógyász és kozmetológus szakorvos

Általános orvosi diplomámat 2013-ban szereztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Ezt követően bőrgyógyászati képzésem döntő részét a Semmelweis Egyetem berkeiben töltöttem. 2023-ban bőr, -nemigyógyászat és kozmetológia szakvizsgát tettem, kiválóan megfelelt minősítéssel. Jelenleg klinikai szakorvosként a Semmelweis Egyetem Bőr-Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikán dolgozom. Részt veszek az orvostanhallgatók képzésében, valamint a Klinikán megszervezett, középiskolásoknak szóló BőrŐrök prevenciós egészségprogramban. Az általános bőrgyógyászat mellett kiemelt érdeklődési területem a dermatoszkópos anyajegyvizsgálat, a bőronkológia betegek gondozása. A szakmai fejlődésem céljából rendszeresen veszek részt konferenciákon, tagja vagyok a Magyar Dermatológiai Társulatnak. Fontosnak tartom, hogy betegeimnek naprakész tudással, személyreszabott segítséget és megfelelő tájékoztatást tudjak nyújtani.

Dr. Bojtor Adrienn Erzsébet | Bőr-, nemigyógyász és kozmetológus szakorvos | Glow Medical

Dr. Szulágyi-Kovács Adrienn

Bőr-, nemigyógyász és kozmetológus szakorvos

Orvosi diplomámat 2018-ban szereztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. A bőrgyógyászat képzésemet a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház Bőrgyógyászat osztályán kezdtem, ahol a fekvőbeteg ellátás számos aspektusával megismerkedhettem. Képzésemet ezután a Kispesti Egészségügyi Intézetben és a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikán folytattam, ahol a járóbeteg ellátás és nemigyógyászat komplexitásával ismerkedhettem meg. Jelenleg szakorvosként a Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikán és a Kispesti Egészségügyi Intézetben dolgozom. Szakmai érdeklődésem főként a bőr daganatos megbetegedései, a bőr öregedése és a bőrkozmetológiai kezelésekre irányul

Dr. Szilágyi-Kovács Adrienn | Glow Medical

Dr. Kormányos Kitti

Klinikai szakorvos, szemész

Már gyerekkoromban világossá vált számomra, hogy orvos szeretnék lenni. A Szegedi Tudományegyetemen töltött éveim végéhez közeledve kerültem egy véletlen folytán szemészeti műtőbe, ahol az addigi általános sebészeti érdeklődésemet villámgyorsan felváltotta a szemészet. Az egyetem elvégzését követően 2016-ban kezdtem meg rezidensképzésemet a Magyar Honvédség Egészségügyi Központban, emelett tudományos kutatómunkát végeztem a Semmelweis Egyetem Szemészeti Klinikáján. 2021-ben szemészeti szakvizsgát, 2022-ben PhD fokozatot szereztem. Jelenleg gyermekszemészeti lincenszképzésben veszek részt. Érdeklődésem középpontjában a szemfelszín és szaruhártya betegségei, valamint a gyermekszemészet áll, emellett rendszeresen végzek szemhéj és szürkehályog műtéteket is. Munkám során maximálisan törekszem az oldott, kellemes környezet kialakítására, így tudok maximális odafigyeléssel és precizitással dolgozni.

Dr. Kormányos Kitti | Glow Medical

Dr. Görög Anna Ph.D.

Bőr-, nemigyógyász és kozmetológus szakorvos

"A Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikán dolgozom egyetemi adjunktusként. A szakképzésem után az általános bőrgyógyászati fekvőbeteg osztályt vezettem, a tudományos fokozatomat is itt szereztem meg. Az általános bőrgyógyászat mellett esztétikai bőrgyógyászattal foglalkozom. Rendszeres résztvevője és előadója vagyok hazai és külföldi szakmai kongresszusoknak, hazai és nemzetközi folyóiratokban egyaránt publikálok. Az egyetemen magyar és angol nyelven oktatok. Hiszem, hogy az esztétikai orvosláshoz megfelelő bőrgyógyászati ismeretek szükségesek, így szerencsésnek érzem magam, hogy mindkét szakterületet egyszerre művelhetem. Kiemelten fontosnak tartom a személyre szabott kezeléseket, hiszen nincs két egyforma páciens. Célom a harmonikus megjelenés elérése és a természetes fiatalság megőrzése, mely önbizalmat adva hozzájárul a testi-lelki egyensúlyhoz." 

Dr. Görög Anna Ph.D. | Bőr-, nemigyógyász és kozmetológus szakorvos | Glow Medical

Dr. Kovács Anikó

Bőr-, nemigyógyász, kozmetológus szakorvos

"Nem véletlen, hogy érzékeny pontunk a bőr. 
Lelki szinten elsődleges határvonal az én és a külvilág között.  Esztétikai szempontból pedig a legkényesebb területünk, Az idő, a stressz, a kemikáliák, a rossz étkezési szokások elsőként a bőrünkön hagynak majd nyomot. 
Hogy maradandóak-e ezek a lenyomatok?
Mindent megteszek, hogy ne így legyen! Minden erőmmel, hitemmel és tudásommal azon vagyok, hogy a hozzám ellátogató páciensek érezzék, igenis van megoldás, van út a szép és egészséges bőr eléréséhez. 
Mert a magabiztos megjelenést hiszem, hogy mindenki megérdemli."

Dr. Kovács Anikó | Bőr-, nemigyógyász, kozmetológus szakorvos | Glow Medical

Dr. Bársony Anett

Sebész szakorvos

"Több mint 10 éve foglalkozom sebész szakorvosként bőr és bőralatti elváltozások eltávolításával, melynél amellett, hogy fontos szempont a szakma szabályainak feltétel nélküli betartása, maximális esztétikai eredményre törekszem- mely különös jelentőséggel bír közelgő plasztikai sebész szakvizsgámra való tekintettel. A kombinált terápia és az “észrevétlen megoldások” híve vagyok, így az átfogó ismeretek megszerzéséhez folyamatos szakmai képzéseken mélyítem tudásom. Szépülni vágyó pácienseim elégedettségének kulcsát a természetesség megőrzésében és az apró lépésekben történő helyreállításban látom."

Dr. Bársony Anett | Sebész szakorvos | Glow Medical

Szabó Brigitta

Mentőtiszt, egészségügyi asszisztens, kozmetikus

"Tapasztalataimat orvos esztétikában több neves klinikán szereztem 2018-óta. Továbbképzéseken folyamatosan részt veszek, a fejlesztés és a fejlődés a mindennapjaim fontos része."

Szabó Brigitta | Glow Medical

Nagy Csenge

Kozmetikus, egészségügyi asszisztens

"2012 óta dolgozom mint kozmetikus és egészségügyi asszisztens, azóta számos továbbképzésen vettem részt, melyek közül az orvos-esztétikai eljárások állnak hozzám a legközelebb. Ennek köszönhetően ismerkedtem meg és kezdtem el dolgozni a Zo Skin Health bőrterápiás termékcsaláddal, mellyel a bőr egészségét, megfelelő működését támogathatom, a különböző erősségű peelingekkel, melyekkel a bőr megújulását segíthetem, illetve a mikrotűs kezelésekkel, amik a bőrminőséget javítják a kollagén és az elasztin termelés fokozása által.

A különböző technológiai- és termékinnovációk megjelenése miatt szakmámban elengedhetetlen az újdonságokra való nyitottság, így folyamatosan keresem a fejlődési lehetőségeket. Amellett, hogy munkámat igyekszem maximális profizmussal végezni, fontosnak tartom a jó kapcsolat ápolását vendégeimmel és a kölcsönösen nyílt kommunikációt, hogy mindenkinek egyéni igényei és problémái szerint tudjam a legmegfelelőbb megoldást nyújtani."

Nagy Csenge | Glow Medical

Koltai Edina

Asszisztens

"2017-ben szereztem szakápolói és gyógy-és sportmasszőri végzettségemet.  Ez a pár év lehetőséget nyújtott számomra, hogy számos szakterületen tapasztalatot szerezhessek, amiről a jövőben sem szeretnék lemondani. Folyamatként élem meg a változást, mert „nekünk kell azzá a változássá válnunk, amit látni akarunk.”

Koltai Edina | Glow Medical

F.Tóth Hanna

Social Media Menedzser

Jelenleg orvostanhallgató vagyok a Semmelweis Egyetemen.
Tanulmányaim mellett a klinika Social Mediájáért vagyok felelős és páciens koordinátorként is tevékenykedem. Célom, hogy a modern kommunikációs eszközök segítségével közelebb hozzam a pácienseket a klinika mindennapi életéhez és, hogy ne csak az orvosi ellátás legyen kifogástalan, hanem a kapcsolatunk a pácienseinkkel közvetlen és komfortos lehessen. 
A szépség és egészség megőrzése nem csupán orvosi kérdés, hanem egy közös utazás, ahol Veletek együtt haladunk.

 

F.Tóth Hanna

Molnár Hanna

Dietetikus

Dietetika diplomámat 2020-ban szereztem a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi karán, majd folytattam a tanulmányaimat sportdietetika mesterképzésen. Kiemelten fontosnak tartom az „evidence based” orvoslást, így a tanácsadásaimat és a javasolt étrendi terápiát is kizárólag a legfrissebb tudományos kutatási eredmények alapján építem fel. Folyamatosan képzem magam, hogy naprakész tudással tudjak a páciensek rendelkezésére állni. Szakmai érdeklődésem főként a szénhidrát anyagcsere zavarokra, ciklus- és peteérési zavarokra, teherbeesési nehézségekre, a pajzsmirigy megbetegedéseire, illetve hormonális problémákra irányul. Ezen felül foglalkozom emésztési problémák, intoleranciák és felszívódási zavarok esetében alkalmazott étrendi tanácsadással is.

Molnár Hanna