Cím:
1126 Budapest, Böszörményi út 13-15., 2. emelet (Kapucsengő 39)
Telefon:
Email:
info [at] glowmdcl.com

Szakmai stábunk

Dr. Faluhelyi Dóra

Ügyvezető igazgató
Bőr-, nemigyógyász és kozmetológus szakorvos

"Bőrgyógyászati tudásom alapjait és folyamatos szakmai fejlődésemet a budapesti Semmelweis egyetem Bőr-, Nemikórtan és Bőronkológiai klinikája biztosítja. Esztétikai tudásom alapjait országunk egyik legnagyobb szakmai tekintélyétől Dr. Balogh Györgytől sajátítottam el. Annak érdekében, hogy esztétikai tudásom naprakész legyen és a legmodernebb kezeléseket tudjam biztosítani pácienseimnek, rendszeresen veszek részt külföldi és hazai továbbképzéseken." 

DR. FALUHELYI DÓRA

Dr. Balogh György

Szakmai vezető
Bőr-, nemigyógyász, kozmetológus és onkológus szakorvos

"Több, mint 30 éve foglalkozom bőrgyógyászattal és esztétikai orvoslással. Ez idő alatt számos fiatal orvoskolléga tanulta meg tőlem a bőrgyógyászat és az esztétikai orvoslás alapjait. A mai napig rendszeres előadója és gyakorlati oktatója vagyok esztétikai továbbképzéseknek. A pácienseimnek nyújtott maximális szakmai profizmus mellett nagy hangsúlyt fektetek a feltörekvő, tehetséges kollégák tudásának fejlesztésére."

DR. BALOGH GYÖRGY

Dr. Silló Pálma

Bőr-, nemigyógyász, kozmetológus és klinikai genetikus szakorvos

"A Semmelweis Egyetem mellett több neves magán-bőrgyógyászati és lézerklinikán szereztem tapasztalatot vezető szakmai pozícióban. A rendszeres bőrgyógyászati, bőrsebészeti és esztétikai továbbképzések mellett egy évet szobrászatot és festészetet is tanultam az USA-ban. Ezek stabil alapot, megfelelő látásmódot biztosítanak az arckezelésekhez."

DR. SILLÓ PÁLMA

Dr. Görög Anna Ph.D.

Bőr-, nemigyógyász és kozmetológus szakorvos

"A Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikán dolgozom egyetemi adjunktusként. A szakképzésem után az általános bőrgyógyászati fekvőbeteg osztályt vezettem, a tudományos fokozatomat is itt szereztem meg. Az általános bőrgyógyászat mellett esztétikai bőrgyógyászattal foglalkozom. Rendszeres résztvevője és előadója vagyok hazai és külföldi szakmai kongresszusoknak, hazai és nemzetközi folyóiratokban egyaránt publikálok. Az egyetemen magyar és angol nyelven oktatok. Hiszem, hogy az esztétikai orvosláshoz megfelelő bőrgyógyászati ismeretek szükségesek, így szerencsésnek érzem magam, hogy mindkét szakterületet egyszerre művelhetem. Kiemelten fontosnak tartom a személyre szabott kezeléseket, hiszen nincs két egyforma páciens. Célom a harmonikus megjelenés elérése és a természetes fiatalság megőrzése, mely önbizalmat adva hozzájárul a testi-lelki egyensúlyhoz." 

DR. GÖRÖG ANNA PH.D.

Dr. Kovács Anikó

bőr-, nemigyógyász, kozmetológus szakorvos

"Nem véletlen, hogy érzékeny pontunk a bőr. 
Lelki szinten elsődleges határvonal az én és a külvilág között.  Esztétikai szempontból pedig a legkényesebb területünk, Az idő, a stressz, a kemikáliák, a rossz étkezési szokások elsőként a bőrünkön hagynak majd nyomot. 
Hogy maradandóak-e ezek a lenyomatok?
Mindent megteszek, hogy ne így legyen! Minden erőmmel, hitemmel és tudásommal azon vagyok, hogy a hozzám ellátogató páciensek érezzék, igenis van megoldás, van út a szép és egészséges bőr eléréséhez. 
Mert a magabiztos megjelenést hiszem, hogy mindenki megérdemli."

DR. KOVÁCS ANIKÓ

Dr. Bársony Anett

Sebész szakorvos

"Több mint 10 éve foglalkozom sebész szakorvosként bőr és bőralatti elváltozások eltávolításával, melynél amellett, hogy fontos szempont a szakma szabályainak feltétel nélküli betartása, maximális esztétikai eredményre törekszem- mely különös jelentőséggel bír közelgő plasztikai sebész szakvizsgámra való tekintettel. A kombinált terápia és az “észrevétlen megoldások” híve vagyok, így az átfogó ismeretek megszerzéséhez folyamatos szakmai képzéseken mélyítem tudásom. Szépülni vágyó pácienseim elégedettségének kulcsát a természetesség megőrzésében és az apró lépésekben történő helyreállításban látom."

Dr. Bársony Anett

Szabó Brigitta

Mentőtiszt, egészségügyi asszisztens, kozmetikus

"Tapasztalataimat orvos esztétikában több neves klinikán szereztem 2018-óta. Továbbképzéseken folyamatosan részt veszek, a fejlesztés és a fejlődés a mindennapjaim fontos része."

Szabó Brigitta

Nagy Csenge

Kozmetikus, egészségügyi asszisztens

"2012 óta dolgozom mint kozmetikus és egészségügyi asszisztens, azóta számos továbbképzésen vettem részt, melyek közül az orvos-esztétikai eljárások állnak hozzám a legközelebb. Ennek köszönhetően ismerkedtem meg és kezdtem el dolgozni a Zo Skin Health bőrterápiás termékcsaláddal, mellyel a bőr egészségét, megfelelő működését támogathatom, a különböző erősségű peelingekkel, melyekkel a bőr megújulását segíthetem, illetve a mikrotűs kezelésekkel, amik a bőrminőséget javítják a kollagén és az elasztin termelés fokozása által.

A különböző technológiai- és termékinnovációk megjelenése miatt szakmámban elengedhetetlen az újdonságokra való nyitottság, így folyamatosan keresem a fejlődési lehetőségeket. Amellett, hogy munkámat igyekszem maximális profizmussal végezni, fontosnak tartom a jó kapcsolat ápolását vendégeimmel és a kölcsönösen nyílt kommunikációt, hogy mindenkinek egyéni igényei és problémái szerint tudjam a legmegfelelőbb megoldást nyújtani."

Nagy Csenge

Koltai Edina

Asszisztens

"2017-ben szereztem szakápolói és gyógy-és sportmasszőri végzettségemet.  Ez a pár év lehetőséget nyújtott számomra, hogy számos szakterületen tapasztalatot szerezhessek, amiről a jövőben sem szeretnék lemondani. Folyamatként élem meg a változást, mert „nekünk kell azzá a változássá válnunk, amit látni akarunk.”

KOLTAI EDINA

Csutoros Orsolya

Kozmetikus, irodai asszisztens, felnőtt szakápoló

"Bőrgyógyászati és esztétikai asszissztensként a legmagasabb szakmai alapokat sajátíthattam el, mivel 2014 óta a nagy szaktekintéllyel és tapasztalattal rendelkező Dr. Balogh György mellett dolgozhatok. Gyakorlati készségeimet a mai napig folyamatosan gyarapítom, különböző esztétikai továbbképzéseken asszisztensnőként való részvételemmel. A munkámat hivatásként végzem, "a bőrünk egészsége a lelkünk tükre".