Cím:
1126 Budapest, Böszörményi út 13-15., 2. emelet (Kapucsengő 39)
Telefon:
Email:
info [at] glowmdcl.com

Céljaink

Klinikánkon a szakmaiság, a tudatosság és a felelősség a legmagasabb szinten találkozik.

✦ Pácienseinkkel karöltve tervezzük meg a megfelelő, személyre szabott kezelési terápiát. Kellemes, modern környezetben, professzionális körülmények között az esztétika és a bőrgyógyászat szorosan együttműködve, egyedi kezelési protokollok mentén foglalkozik a páciensek bőrének egészségével és annak természetes szépségével.

✦ Szakmai vezetőnk az egyik legnagyobb szaktekintély az országban, aki nagyon sok, ma már önálló magánrendelést, magánklinikát vezető orvost tanított. A hazai- és nemzetközi környezetben megszerzett tudásunkra, valamint klinikánk modern technológiai adottságaira építve szeretnénk még nagyobb hangsúlyt fektetni a szakma és a fiatalok oktatására, melynek a jövőben klinikánk ad otthont.

✦ Ahelyett, hogy megváltoztatnánk a személyiség megjelenését, mi a természetes, kifinomult részletek megteremtésére specializálódtunk. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink megtalálják az önmagukban rejlő szépséget, elfogadják, sőt szeretni tudják önmagukat. Az önfejlesztés kiemelten fontos annak érdekében, hogy önazonosak maradjunk és ne vesszünk el az esztétikai világ útvesztőjében. Ebben nyújtunk segítő kezet mindenkinek, aki nyitott önmaga mélyebb megismerésére.

 

KÖZÖSSÉG

A kiemelkedő szakmai háttér mellett napi rutinunkban a páciens központú filozófia áll a középpontban. Pozitivitás, valódi figyelem, közösségépítés, melyek nem egyetlen orvos személyéhez, hanem a brand-hez kötődnek. Valljuk, hogy a bőrápolásnak mindenki számára hozzáférhetőnek és elengedhetetlennek kell lennie. Ennek érdekében olyan egyedülálló digitális megoldást alakítottunk ki és fejlesztünk mind a mai napig folyamatosan, mely korosztálytól függetlenül, minden regisztrált páciensünket képes támogatni a tudatos bőrápolásban, bőrünk egészségének megőrzésében.

Élj a lehetőséggel, csatlakozz Te is a My✦Glow közösséghez!

A rendelésen túl közösségi media felületeinken tartjuk a kapcsolatot pácienseinkkel, követőinkkel. Az érdekes tartalmak, bejelentkezések és havi rendszerességgel jelentkező podcastjeink Dobó Katával és Dr. Pászthy Beával mind hozzájárulnak a My✦Glow közösségének összetartásához.

Klinikánk zökkenőmentes működéséhez természetesen elengedhetetlen munkatársaink és partnereink támogató hozzáállása.

MyGlow Közösség