Cím:
1126 Budapest, Böszörményi út 13-15., 2. emelet (Kapucsengő 39)
Telefon:
Email:
info [at] glowmdcl.com
Kozmetika

Carbon Peel

 

Lézeres és gépi esztétikai kezelések

CARBON PEEL

Látványos és egyszerű orvosesztétikai beavatkozás a szén és a lézer erejével,  bőrsérülés nélkül!

Az egyedülálló tisztító és bőrminőségjavító “lunchtime” peel kezelés titka a speciális szénmaszk és a hatékony lézertechnológia kombinációjában rejlik. A felszíni hámlasztás révén és az aktív szén pórustisztító hatásának segítségével csökkenthetők a pórusok mérete, a bőr faggyútermelése és fokozható a kollagén termelés.

 

Hogyan működik?

Az arcbőrre felvitt szénmaszk magába szívja a bőr mélyebb rétegeiből is az olajat és más szennyeződéseket. Ez a lépés önmagában is igen jótékony hatású zsíros bőr, makacs mitesszerek, pattanások és tág pórusok esetében, ám ez a hatás tovább fokozható a lézertechnológiával! A felkent maszkot a lézerfény aktiválja, mégpedig úgy, hogy a bőr legfelső rétegéhez köti, majd  valósággal “lerobbantja” a szénrészecskékhez tapadt szennyeződéseket és elhalt hámsejteket.

A kezelés érett bőr esetében csökkenti az apróbb ráncok méretét és fokozza a bőr rugalmasságát. Fiatal, problémamentes bőrön is alkalmazható, de kifejezetten ajánlott problémás, aknés bőrre gyulladáscsökkentő, tisztító és antibakteriális hatása miatt.

A legjobb eredmények eléréséhez több kezelés elvégzése javasolt sorozatban, melyek gyakorisága a bőrtípus és a probléma súlyosságának függvénye.

 

Ezért szeretjük a CarbonPeelt

  • Mindössze 15 percet vesz igénybe és fájdalommentes
  • A bőr egységesebbé, fiatalosabbá és üdébbé válik
  • Csökken a bőr faggyútermelése, a pórusok összehúzódnak
  • Eltávolítja az aknékat okozó baktériumokat
  • A fokozott kollagéntermelés által a bőr tónusosabbá és feszesebbé válik
  • A finom ráncok és pigmentfoltok halványodnak
  • Minden korosztály számára, minden bőrtípusra ajánlott és minden évszakban elvégezhető