Cím:
1126 Budapest, Böszörményi út 13-15., 2. emelet (Kapucsengő 39)
Telefon:
Email:
info [at] glowmdcl.com

Filozófiánk

 

A RENDSZER

Bőrünk a természetes szépség felülete, testi-lelki egyensúlyunk tükre. Bőrünk állapota hatással van az egészségünkre, közérzetünkre, de személyes kapcsolatainkra is. Míg az ápolt, egészséges bőr vonzalmat ébreszt, addig a bőrproblémák sokakat távolságtartásra késztethetnek. Bőrünk meghatározza a külvilág felé közvetített én-képünket, közvetíti a belső „én”-t a külvilág fele. Meg kell őrizni természetességét, adott biológiai kornak megfelelő állapotát pedig a lehető legjobb minőségben fenn kell tartani. Bőrünk ugyanakkor szervezetünk legfontosabb védőrétege és legnagyobb szerve is egyben.

Klinikánkon ennek a komplexitásnak megfelelően foglalkozunk bőrünk egészségével és megjelenésével, valamint ennek tudatában terveztük meg és alakítottuk ki elérhető szolgáltatásaink körét is.

Kiemelt szakterületünk a bőrgyógyászat, a sebészet, az esztétika és a kozmetika, melyek szoros együttműködésben biztosítják pácienseink számára a legideálisabb kezelési terveket, szolgáltatásokat és termékeket az egészséges és ragyogó bőr elérése érdekében.

Minden egy helyen

Bőrgyógyászat

Fő profilunk a bőrgyógyászat. Kiemelt szaktekintélyű orvosaink vezetésével elsődleges számunkra a bőr egészségének megőrzése, a jó- és rosszindulatú elváltozások kezelése, a helyreállítás. Szakembereinkkel nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre, a rendszeres szűrővizsgálatok fontosságára, mely kiterjed az összes létező bőrelváltozás- és bőrállapot diagnosztizálására.

Esztétika

Az orvostudomány az idő múlását nem tudja megállítani, a fiatalságot viszont meg tudja hosszabbítani. A célunk, hogy pácienseink természetes szépségét megőrizzük, meghosszabbítsuk, sőt, akár egy jobb biológiai állapotot idézzünk elő számukra. Ennek érdekében a bőrgyógyászati kezelések mellett az elérhető legmagasabb színvonalon, egy helyen, professzionális környezetben biztosítjuk a szükséges esztétikai beavatkozásokat is.

Kozmetika

Kozmetikai kezeléseinket úgy terveztük meg, hogy egy-egy hatékony, eredményes arckezelés mellett a pihenés, a kikapcsolódás és a feltöltődés is előtérbe kerüljön. Kozmetikai szolgáltatásaink lépést tartanak professzionális bőrgyógyászati és esztétikai beavatkozásainkkal, melyhez nagyban hozzájárulnak az arckezeléseinkhez választott prémium kategóriás termékcsaládok, így a világon minden professzionális körben ismert amerikai ZO Skin Health és a Nobel-díjas japán Forlle’d márkák.

Klinika luxuskivitelben

A Glow Up Bőrgyógyászati és Esztétikai Klinikán az iparág leginnovatívabb technológiáit alkalmazzuk, eszközparkunkat az elérhető világmárkák legmodernebb tárházából építettük ki, így pácienseink a legkomplikáltabb beavatkozásokat is könnyedén vehetik, hiszen jól tudjuk, hogy a kezelőszékben ülve nem csupán az eredmény, de az ahhoz vezető út is fontos.

Minden termékünk, gépünk és kezelésünk a lehető leghatékonyabb, legkevesebb fájdalommal jár és a legmagasabb minőséget képviseli.

Termékeink között megtalálható a Forlle’D termékcsalád, mely azt a nanotechnológiát alkalmazza, amiért megalkotója Dr. Makoto Hatto professzor Nobel-díjat kapott, de az egyik legismertebb komplex bőrterápiát kínáló termékcsalád, a ZO Skin Health is képviselteti magát klinikánkon.

Elérhető gépeink közül a Candela cégcsoport által gyártott Nordly’s gépét tavaly Amerikában az év lézerkészülékének választották, a SkinPen Precision pedig az egyedüli FDA-tanúsítvánnyal rendelkező orvosi mikrotűs eszköz a piacon.

 

KERÜLJ KÖZELEBB ÖNMAGAD LEGTÜNDÖKÖLŐBB VERZIÓJÁHOZ! TEDD MEG AZ ELSŐ LÉPÉST VELÜNK, NÁLUNK!