Cím:
1126 Budapest, Böszörményi út 13-15., 2. emelet (Kapucsengő 39)
Telefon:
Email:
info [at] glowmdcl.com

Esztétika

SkinPen

SkinPen ORVOSI MIKROTŰS ELJÁRÁS A SkinPen Precision egy precíz, orvosi mikrotűs eljárás, amely beindítja a bőr újraformálódását..

Exosome kezelés

Az exosome kezelés egy innovatív, tudományosan megalapozott bőrfiatalító eljárás, amely az exoszómák használatára épül. Az..

Kollagén indukciós kezelések

Ezen esztétikai kezelések során vissza tudjuk fiatalítani a bőrt a korábbi állapotába.

Nordly's FRAX kezelés

Lézeres és gépi esztétikai kezelések NORDLY'S FRAX Frakcionált lézeres kezelés Kezeld bőrproblémáidat az egyedülálló..

Eye Glow szemkörnyék kezelés

Speciális szemkörnyék ápoló kezelés a fiatal, egészséges és kipihent tekintetért! Az Eye Glow kezelés az innovatív hatóanyagokat..

PRP és PRF kezelések

A PRP - Platelet Rich Plasma/PRF - Platelet Rich Fibrin vagy „Liquid Gold”, ahogy mi szeretjük nevezni, a tökéletes megoldás a..

Zsírbontás

Légy tested szobrásza Michelangelo injekciós zsírbontással! Rendszeresen edzel, diétázol, kipróbáltál már mindenféle fogyókúrás..

Esztétikai konzultáció

Miben segíthetünk? Fontosnak tartjuk, hogy meglévő és leendő pácienseink biztonságban érezzék magukat, és hogy szépészeti..

Hialuronsavas kezelés

Szeretnéd a maximumot kihozni magadból? A Glow Up Aesthetic Clinic külön figyelmet fordít a töltőanyagok minőségére, kizárólag a..

Felszívódó szálas kontúrozás

A kezelés, amely emeli és feszesíti a megereszkedett bőrszöveteket. A megemelt arckontúrok akár egy évig is megmaradhatnak a..

Botulinum toxin kezelés

Legyen tekinteted vidám, személyiséged pozitív sugallatú! A botulinum toxin tökéletes megoldás a kellemetlen, szükségtelen finom..