Cím:
1126 Budapest, Böszörményi út 13-15., 2. emelet (Kapucsengő 39)
Telefon:
Email:
info [at] glowmdcl.com
Bőrgyógyászat

Akne kezelés

SZERETNÉL MEGOLDÁST TALÁLNI AKNÉS BŐRÖD JELENLEGI ÁLLAPOTÁRA?

Az aknés bőr sokszor érzékeny és fájdalmas is lehet, így mindenképp szükséges a megfelelő ápolás, kezelés és karbantartás megtervezése. Rendelőnkben minden esetben a páciens egyedi tulajdonságait, a tünetek elhelyezkedését, illetve az egyéb praktikus és lelki tényezőket figyelembe véve ajánljuk fel a páciens igényeihez leginkább illő kombinált kezeléseket. Kombináljuk a helyi kezeléseket a különböző energia alapú technikákkal, illetve szükség esetén belsőleges kezelést javasolunk.

 

MI AZ AKNE, ÉS MI VEZET AZ AKNÉS BŐR KIALAKULÁSÁHOZ?

Az akné azon bőrproblémák gyűjtőneve, amelyek akkor jelentkeznek, mikor a faggyú és az elhalt hámsejtek eltömítik a bőr pórusait, ami ezután a bőrstruktúra elváltozásához, a baktériumok elszaporodásával pedig  Az akné kialakulásának elsődleges oka klasszikusan hormonális eredetű. Azonban számos más tényező is hozzájárulhat az akné megjelenéséhez, mint például az környezeti ártalmak, a nem megfelelő étrend, bőrápoló szerek, vagy a stressz. 

Az akne elsősorban a tinédzsereket érinti, azonban felnőtteknél is egyre gyakoribb, legfőképp a hormonális egyensúly zavara miatt.
A tinédzserek mindössze 20%-a ússza meg csak az aknét, tehát a jelentős többségük küzd a bőrproblémával. Ennek persze megvan a magyarázata, mégpedig a pubertás alatt végbemenő, a bőr fokozott zsírosodását (is) okozó hormonális változások. Ezeknek többféle hatása van a szervezetre, többek közt a bőrre is: fokozott faggyútermelésre ösztönzik a faggyúmirigyeket, melynek eredményeképpen a bőr zsírossá válik, elsősorban az arcon és a háton. A megnövekedett mennyiségű faggyú és az elhalt hámsejtek pedig könnyen eltömíthetik a pórusokat és már ki is alakulnak a mitesszerek, pusztulák, rosszabb esetben cisztás aknék.

Az egyre több felnőttet is érint, melynek hátterében több kiváltó ok is állhat. A felnőttkori akné egyik nemet sem kíméli, bár jóval gyakoribb a nők körében. Napjainkban a 20 és 30 év közötti nők nagyjából fele szenved ettől a bőrproblémától, előfordulása bár csökken 30, illetve 40 év felett, de egyeseknek még idősebb korban is gondot okozhat.

 

Az aknét okozhatja:

Okozhatja

 

 

MIT TEHETÜNK AZ AKNÉS BŐR ELLEN? Milyen kezeléseket ajánlunk?

Rendelőnkben minden esetben a páciens egyedi tulajdonságait, a tünetek elhelyezkedését, illetve az egyéb praktikus és lelki tényezőket figyelembe véve ajánljuk fel igényeihez leginkább illő kombinált kezeléseket.

 

Acnelan kezelés - Mesoestetic

Bőrgyógyászat

Bőrgyógyászati konzultáció és szakvizsgálat

Az akné elleni sikeres harc kulcsa a következetesség! Keress fel bőrgyógyászt szakorvost, hogy megismerd személyre szabott kezelési lehetőségeidet!

Tovább >>

Acnelan kezelés - Mesoestetic

Bőrgyógyászat - Kémiai peeling

Acnelan kezelés (Mesoestetic)

Az aknés hegek eltüntetésére népszerű megoldás a kémiai hámlasztás. Az Acnelan professzionális kezelés célja az akné okozta bőrproblémák, a gyulladások, pattanások, hegek és bőrpír csökkentése, valamint a bőr textúrájának és tónusának javítása.

Tovább >>

Blemiderm kezelés - Mesoestetic

Kémiai hámlasztás

Blemiderm kezelés (Mesoestetic)

Átfogó kezelés a Mesoestetictől az aktív aknés elváltozások korrigálására, a kóros állapotot kiváltó mechanizmusok szabályozására és a bőr természetes egyensúlyának helyreállítására. 

Tovább >>

 

zo skin health

Bőrápolási protokoll és termékcsalád

ZO® SKin Health Bőrterápia

A ZO Skin Health átfogó megoldást kínál az egészséges bőr megőrzésére, életkorától, bőrtípusától vagy akár bőrbetegségétől függetlenül.  Szakembereink segítségével kérésedre egyéni protokollt készítünk el számodra otthon használható termékekkel, mely útmutatót ad a bőrápolás meghatározó alappillérjeiről és a szépségápolás fontos tényezőiről.

Tovább >>

zo skin helath red carpet kezelés

Kozmetikai kezelés

Always Glow - ZO® Red Carpet arckezelés

Azonnali látványos bőrmegújulást célzó, mégis kényeztető kezelés, amely sejtszinten hat, mindezt felépülési idő nélkül! A kezelés után akár azonnal sminkelhetsz, tökéletes választás akár ebédidőben is.

Tovább >>

zo skin helath 3step peel kezelés

Kémiai hámlasztás

ZO® 3 Step Peel - Bőrmegújító arckezelés

Sok más bőrprobléma kezelése mellett, az akne okozta elváltozások eltüntetésére is népszerű megoldást jelentenek a különböző hámlasztó eljárások. Az elhalt hámsejtek eltávolításával és a kollagén termelődésének támogatásával a peelerek fokozzák a sejtmegújulást, tisztábbá és egységesebbé teszik a bőrt.

Tovább >>

 


 

Rólunk mondták

 

Rólunk mondták

Visszajelzések az akne kezelésekről

 

 

-- Évi --

  

-- Petra --

 
 

„Brigi egy 5 éve húzódó problémára talált megoldást. A gyulladt aknés arcbőröm 2023-ra problémamentessé vált. 2024-ben pedig tovább fókuszálunk az egyenletes, sima bőrfelszín eléréséért, melynek már egy előrehaladott szakaszában járunk a számtalan gépi kezelés és egy könnyen betartható, rugalmas és hatékony otthoni arcápolási rutin kombinációjával.”

   

„Nagyon hálás vagyok Nektek, teljesen elvesztettem már a reményt az aknés bőrömmel szemben, hogy ez valaha szép lesz… Most viszont harmadik hete használom a ZO termékeket amiket vásároltam nálatok és a bőröm 3 év után elsőnek pattanás és gyulladásmentes! Köszönöm!”

 

 

Acnelan kedvezmény

Tiszta bőr, problémák nélkül

Ha most bejelentkezel akne kezeléseink 
bármelyikére, -50% kedvezményt biztosítunk 
Mesoestetic Acnelan kezelésünkre 
egy alkalommal

 

Időpontfoglalás

Bizonytalan vagy, melyik szolgáltatásunk lenne a legideálisabb számodra? Az igazán hatékony és áttörő eredmények elérése érdekében kiemelten fontos megtalálni személyre szabottan a legmegfelelőbb megoldást. Ebben a szakértő csapatunk nyújt segítséget!

 

időpontfoglalás