Cím:
1126 Budapest, Böszörményi út 13-15., 2. emelet (Kapucsengő 39)
Telefon:
Email:
info [at] glowmdcl.com
Labordiagnosztika

Laboratóriumi vizsgálati csomagok

LABORATÓRIUMI VIZSGÁLATI CSOMAGOK - AZ EGÉSZSÉG NYOMÁBAN! 

A Glow Up Klinika kiterjedt laborvizsgálati csomagjai segítik a személyre szabott hiányállapotok vagy problémák azonosítását, a betegségek korai felismerését. Klinikánkon a vérvételi vizsgálatok széles skáláját elérheted. Vizsgálati palettánk széles körű, és szinte minden területet felölel a laboratóriumi diagnosztikában, beleértve a meddőség okainak feltárásától egészen a különböző légúti vagy ételallergiák, és akár a túlsúly okának felderítéséig.

 

TEGYÉL AZ EGÉSZSÉGEDÉRT, ÉS FEDEZD FEL A SZÉLES LABORVIZSGÁLATI LEHETŐSÉGEKET, AMELYEK ELÉRHETŐK NÁLUNK!

Több mint 300 laborvizsgálatot és 20 speciálisan összeállított laborvizsgálati csomag.

  • Nincs szükség orvosi javaslatra vagy beutalóra.
  • A vizsgálati csomagok tartalmazzák a mintavételi díjat, nincs további felmerülő költség.
  • Igény esetén bármelyik csomag bővíthető egyedi laborvizsgálatokkal, további mintavételi díj nélkül.
  • Az elkészült eredmények e-mailben, titkosított formátumban kerülnek kézbesítésre. Kérés esetén személyesen is átveheti Klinikánkon nyomtatott formátumban.


(Az eredményeiről mindenképp tájékoztassa kezelőorvosát!)

EGÉSZSÉG MEGŐRZŐ 45+ CSOMAG FÉRFIAKNAK

EGÉSZSÉG MEGŐRZŐ 45+ CSOMAGRÓL FÉRFIAKNAK A csomag átfogó képet nyújt egészségi állapotukról. A vizsgálat segíti a cukorbetegség..

Mélyvénás trombózis panel térkép csomag

Mélyvénás trombózis panel térkép csomagról A V. faktor Leiden mutációval kapcsolatban fontos tudnivalók: A mélyvénás trombózisban..

PAJZSMIRIGY EGYENSÚLY MAX CSOMAG

PAJZSMIRIGY EGYENSÚLY MAX CSOMAGRÓL A csomag tartalmazza az elengedhetetlen pajzsmirigy vizsgálatokat, amelyek segítenek feltárni..

LEIDEN MUTÁCIÓ KOCKÁZATELEMZŐ CSOMAG

LEIDEN MUTÁCIÓ KOCKÁZATELEMZŐ CSOMAGRÓL A Leiden mutáció vizsgálata a trombóziskockázat felmérésére szolgál. Ez a genetikai..

INZULINREZISZTENCIA TÉRKÉP CSOMAG

INZULINREZISZTENCIA TÉRKÉP CSOMAGRÓL A vizsgálat feltárja a szervezet inzulinreakciójának problémáit. Az inzulinrezisztencia nem..

Egészség megőrző 45+ csomag nőknek

Egészség megőrző 45+ csomagról NŐKNEK 45 év felett a nők számára kifejlesztett egészségügyi csomagunk átfogó képet nyújt egészségi..

Manager csomag

Manager csomagról A csomag egyetlen vérvétellel átfogó információt nyújt a szervezet működéséről. A csomag vizsgálatai feltárják a..

Pajzsmirigy egyensúly BASIC csomag

PAJZSMIRIGY EGYENSÚLY BASIC Csomagról A csomagunkban megtalálhatóak a legfontosabb pajzsmirigy vizsgálatok, amelyek segítségével..

Súlykontroll és egészség mérleg csomag

SÚLYKONTROLL ÉS Egészség mérleg Csomagról Elhízáshoz kapcsolódó rizikótényezőkre fókuszáló csomag. Inzulinrezisztencia..