Cím:
1126 Budapest, Böszörményi út 13-15., 2. emelet (Kapucsengő 39)
Telefon:
Email:
info [at] glowmdcl.com
Kozmetika

Always Glow - ZO Red Carpet arckezelés

 

Kozmetikai kezelés

Always Glow - ZO Red Carpet arckezelés

Azonnali látványos bőrmegújulást célzó, mégis kényeztető kezelés, amely sejtszinten hat, mindezt felépülési idő nélkül! Különleges ZO Red Carpet kezelésünk ragyogó arcbőrt eredményez, mely a legszebb állapotát a kezelést követően 1-2 nappal éri el, így kiválóan alkalmas fontos események előtti gyors, ám tartós bőrállapot javításra. A ZO® Stimulator Peel gyorsan ható, forradalmi sejtmegújító hatásával meghódította az esztétikai világot, hagyd, hogy téged is levegyen a lábadról! A kezelés után akár azonnal sminkelhetsz, tökéletes választás akár ebédidőben is.

 

 

Miért válaszd?

  • minden bőrtípuson alkalmazható, kényeztető kezelés
  • sejtszinten stimulál, serkentve az új bőrszövetek képződését
  • ragyogó arcbőrt, egységes bőrtónust és textúrát varázsol
  • anti-aging hatást is biztosító kezelés, mely csökkenti a finom vonalakat, a ráncok mélységét
  • tisztító, hámmegújító hatású peeling, amely segít az akne elleni harcban
  • alkalomszerűen is látványos és hatékony, de komplett kezeléssorozatként is alkalmazható a maximális és tartós hatás érdekében

 

zo skin health

 

 

A kezelés lépései:

1.​​​​

Gyengéd, hidratáló arctisztítás, mellyel eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, ám nem bolygatjuk a bőr barrier funkcióját. 

2.  ​

Ultrafinom bőrradírozással serkentjük a hámsejtek újraképződését. Az A, C, E vitaminok és egyéb antioxidáns hatóanyagok erősítik a bőrt, segítenek megőrizni annak védő funkcióját.

3-4.

A maximális hatás érdekében a bőrfelületet előkészítjük a kémiai hámlasztásra peeling activator és zsírtalanító hatóanyagok segítségével

5.

Az Ossential Stimulator Peel eltávolítja az elhalt hámsejteket és a felületi foltokat, hogy tiszta, friss bőrt tárjon fel alatta. Serkenti a sejtcserét a bőr folyamatos egészsége érdekében. 

6.

A peeling folyamat lezárásaként ápoló textil maszkot helyezünk fel, amely ragyogó, egyenletesebb bőrtónust és textúrát biztosít, miközben összehúzza a pórusokat. Arbutint és zöld tea tartalmának köszönhetően segít minimalizálni a felesleges bőrpigment képződést, és hidratálja a szöveteket.

7.

A Daily Power Defense megújult formulájával megerősítjük a bőr barrier rétegét, ezzel hatékony védelmet biztosítva a káros környezeti hatásokkal és a bőröregedés jeleinek idő előtti feltűnésével szemben, majd utolsó mozzanatként az elengedhetetlen fényvédő felvitelével zárjuk a kezelést. 

 

ZO bőrterápiákat használó pácienseknek is ajánljuk, 2-3 havi rendszerességgel. Ha a bőr intenzíven gyulladt állapota esetén, a stimulátor peeling kezelést 2-4 hetente ajánlott ismételni.

 

 

Ár

Always Glow - ZO Red Carpet arckezelés 40.000 Ft / alkalom

 

Időpontfoglalás

Ha ragyogó és megfiatalodott arcbőrt keresel, nem fogsz csalódni!

 

időpontfoglalás