Glow Full Harmony

Bár a kutatások mást állítanak, mi nem hisszük, hogy a szépség vegytisztán definiálható, hisz mindenkinek más tetszik, és sok más egyéb adottságunk az, amely igazán vonzóvá tesz minket a külső értékek mellett. Ez persze nem tántorít el minket attól, hogy továbbra is tökéletes megjelenésre törekedjünk, pláne, ha olyan eljárások léteznek, mint a GLOW FULL HARMONY hialuron filler arckezelés!

A legtöbb esetben egy nüansznyi igazítás elég az arc vonalain és arányain, hogy harmónikus összképet kapjunk, elérve ezzel önmagunk legjobb verzióját, mindezt szike nélkül!

A dermális töltőanyagok joggal örvendenek töretlen népszerűségnek évek óta, hiszen a bőrgyógyász rendelőjének kényelmében percek alatt szabadulhatunk meg apróbb ráncainktól, varázsolhatjuk teltebbé ajkainkat, a megereszkedett, beesett területek pedig volumenpótlással visszanyerik feszességüket. 

A Glow Full Harmony hialuronsavas filler kezelésünk ennél többet tud! A szervezetben természetes módon is jelen levő anyag megfelelő alkalmazásával a változás látványos, mégsem mesterkélt, hiszen olyan apró korrigálásokat végzünk, melyeknek köszönhetően az arc összességében arányosabbá, harmónikusabbá válik. Eltüntethető a szem alatti üreges terület, az ajkak hidratáltnak, dúsabbnak hatnak a volumen szembeötlő növelése nélkül, az arcél és állvonal tovább definiálható, de még az orr is formázható.

előtte utána

A bőr mélyreható ismerete, a töltőanyagok helyes használata kulcsfontosságú a legjobb eredmény eléréséhez, ezért is válaszd a Glow Up klinika szakembereit!

Fedezd fel a hialuronsavas kezelések széles skáláját és találd meg a számodra legmegfelelőbbet!