Cím:
1126 Budapest, Böszörményi út 13-15., 2. emelet (Kapucsengő 39)
Telefon:
Email:
info [at] glowmdcl.com
Kozmetika

Tetoválás eltávolítás

 

Kozmetikai kezelés

TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁS

Meguntad a tetoválásodat? Meggondolatlanul választottál? Már nem felel meg az elképzeléseidnek a tetoválásod?  A tetoválás eltávolítása bonyolultabb folyamat, mint annak elkészítése, de nem lehetetlen! 

 A Szakembereink egyedülálló szaktudásukkal és a legmodernebb technológiákkal állnak rendelkezésére, hogy segítsenek eltávolítani a nem kívánt tetoválásokat.

 

 

 

Hogyan működik?

A tetoválás eltávolítása során a lézeres technológia hatékonyan célozza meg a tetoválás festékét, anélkül hogy károsítaná a környező bőrt. A lézeres impulzusok a tetoválás pigmentjeit apró részecskékre bomlasztják, amelyeket aztán a szervezet természetesen eltávolít. Ez a folyamat több kezelést igényel, attól függően, hogy milyen a tetoválás mérete, típusa és a te egyéni bőrtípusod.

 

 

 

Kezelés után

Kerüld a szoláriumot legalább két hétig a kezelés után. A bőr a tetoválás eltávolítása után érzékenyebb lehet a napfényre, és a szolárium használata irritációt vagy bőrpírt okozhat.

Ne menj szaunába legalább 48 óráig a kezelés után. A magas hőmérséklet és a nedves környezet irritálhatja és befolyásolhatja a bőr gyógyulását. Túl forró víz használata is irritálhatja a bőrt és lassíthatja a gyógyulási folyamatot.

Használj hámosító kenőcsöt, amelyet a kezelő ajánl. Ez segíthet a bőr regenerálódásában és az esetleges hegek megelőzésében. Kerüld a sportolást legalább 24 óráig a kezelés után.

Ha a tetoválás eltávolítását fontolgatod, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésedre, hogy konzultáljunk a lehetőségekről és segítsünk megtalálni a legmegfelelőbb megoldást a te egyéni igényeidhez és kívánságaidhoz.

 

 

 

Ár

 Kis méretű tetoválások (5 cm-ig) / 1 alkalom 20.000 Ft
 Közepes méretű tetoválások (10 cm-ig) / 1 alkalom 30.000 Ft
 Nagyméretű tetoválások (20 cm-ig) / 1 alkalom 40.000 Ft
 Sminktetoválás / Szemöldök tetoválás eltávolítás / 1 alkalom 20.000 Ft

 

Időpontfoglalás

Ne hagyd, hogy a nem kívánt tetoválásaid feszengést okozzanak számodra . Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!

 

időpontfoglalás