Cím:
1126 Budapest, Böszörményi út 13-15., 2. emelet (Kapucsengő 39)
Telefon:
Email:
info [at] glowmdcl.com
Bőrgyógyászat

Akne heg kezelés

SZERETNÉL MEGOLDÁST TALÁLNI AKNÉS BŐRÖD JELENLEGI ÁLLAPOTÁRA?

Az aknés bőr sokszor érzékeny és fájdalmas is lehet, így mindenképp szükséges a megfelelő ápolás, kezelés és karbantartás megtervezése. Rendelőnkben minden esetben a páciens egyedi tulajdonságait, a tünetek elhelyezkedését, illetve az egyéb praktikus és lelki tényezőket figyelembe véve ajánljuk fel a páciens igényeihez leginkább illő kombinált kezeléseket. Kombináljuk a helyi kezeléseket a különböző energia alapú technikákkal, illetve szükség esetén belsőleges kezelést javasolunk.

 

MI A TEENDŐ, HA MÁR MEGTÖRTÉNT A BAJ ÉS ELHANYAGOLT AKNÉNK MEGBOSSZULTÁK MAGUKAT HEGEK ÉS BŐRELSZÍNEZŐDÉSEK FORMÁJÁBAN?

Az akné okozta hegek és bőrelszíneződések olyan gyakori problémák, amelyek sokak megjelenését érintik és önértékelési problémákhoz vezethetnek. A hatékony megelőzéshez és kezelési módszerek alkalmazásához fontos megértenünk kialakulásuk folyamatát. Az akné hegek akkor alakulnak ki, amikor a bőr mélyebb rétegeit érintő aknéfertőzés súlyosbodik, és a fellépő gyulladás során a bőr alapvető alkotóelemei, a bőr rugalmasságáért és szerkezetéért felelős kollagén, valamint a bőrfeszességet biztosító elasztin károsodnak  Annak érdekében, hogy ezt a sérülést helyreállítsa, a bőr hegszövetet termel. 

Le kell szögeznünk, hogy az aknés hegek és pigmentfoltok elkerülésének leghatékonyabb módja a megelőzésben rejlik. Hogy megelőzzük a hegek és elszíneződések megjelenését elsőként az akné megfelelő kezelése és a gyulladás csökkentése a dolgunk. Kerülni kell a pattanások piszkálását vagy nyomkodását, mivel ez további fertőzéshez vezethet, sérüléseket és hegeket okozhat. A megfelelő fényvédelem is elengedhetetlen, mivel a napfény UV-sugárzása tovább ronthatja az aknés hegek állapotát, hozzájárul a pigmentfoltok képződéséhez.

A helyes bőrápolási rutin alkalmazásával és az ideális termékek használatával, vagy az orvos által felírt gyógyszeres kezeléssel legtöbbször elérhető a kívánt javulás. Minden eset más, így az egyénre szabott legmegfelelőbb kezelés kiválasztásához és a legjobb eredmények elérése érdekében mindenképp keress fel bőrgyógyászt!

 

A hegek 3 fő típusa és az akne okozta bőrelszíneződések:

hegek típusai

 

 

MIT TEHETÜNK AZ AKNÉS BŐR ELLEN? Milyen kezeléseket ajÁnlunk?

Rendelőnkben minden esetben a páciens egyedi tulajdonságait, a tünetek elhelyezkedését, illetve az egyéb praktikus és lelki tényezőket figyelembe véve ajánljuk fel igényeihez leginkább illő kombinált kezeléseket.

 

bőrgyógyászati konzultáció

Bőrgyógyászat

Bőrgyógyászati konzultáció és szakvizsgálat

Az akné elleni sikeres harc kulcsa a következetesség! Keress fel bőrgyógyászt szakorvost, hogy megismerd személyre szabott kezelési lehetőségeidet!

Tovább >>

Acnelan kezelés - Mesoestetic

Bőrgyógyászat - Kémiai peeling

Acnelan kezelés (Mesoestetic)

Az aknés hegek eltüntetésére népszerű megoldás a kémiai hámlasztás. Az Acnelan professzionális kezelés célja az akné okozta bőrproblémák, a gyulladások, pattanások, hegek és bőrpír csökkentése, valamint a bőr textúrájának és tónusának javítása.

Tovább >>

nordly's IPL

Lézeres és gépi esztétikai kezelések

Nordly's IPL akne és pigmentfolt kezelés

A Nordly's SWT IPL technológiájának köszönhetően egyszerre és célzottan vehetsz búcsút az aknétól és a pigmentfoltoktól!

Tovább >>

 

frax

Lézeres és gépi esztétikai kezelések

Nordly's FRAX frakcionált lézeres hámlasztás

Kezeld bőrproblémáidat az egyedülálló lézertechnológia segítségével már a gyökereknél, a bőr mélyebb rétegeiben! 

Tovább >>

SkinPen

Mikrotűs kezelés

SkinPen kezelés

A SkinPen Precision egy precíz, orvosi mikrotűs eljárás, amely beindítja a bőr újraformálódását, hogy így kezelje a hegszöveteket, beleértve az aknés hegeket is, mindezt kémiai hatóanyagok alkalmazása nélkül, a szervezet öngyógyító folyamataira támaszkodva. 

Tovább >>

 

 

 


 

 

Rólunk mondták

 

Rólunk mondták

Visszajelzések az akne heg kezelésekről

 

 

-- Noémi véleménye --

  

-- Eszter véleménye --

 
 

„A rutinom helyreállítása után a SkinPen kezelés bizonyult a legmegfelelőbbnek, mindent átbeszéltünk és folyamatosan tájékoztatott minden előtte és utána szükséges teendőről. Minden kérdésemre szívesen válaszol, legyen az akár késő este is. Elindultunk az úton egy egészséges és sokkal egységesebb arcbőr felé, amit még mindig nem hiszek el. Eddig minden eredménnyel elégedett vagyok, tiszta szívvel ajánlom mindenkinek!”

   

„Két éve járok Brigihez SkinPen kezelésre és lézeres szőrtelenítésre, mióta kialakítottuk a napi arcápolási rutint és folyamatosan kezeljük az extra problémás bőröm mindenki megdicséri a változást és sokkal jobban érzem magam a bőrömben hiszen a hegek is teljesen elhalványultak a kezelés hatására. Nagyon szeretem emberileg és szakértelem terén is maximálisan elégedett vagyok!”

 

 


 

Acnelan kedvezmény

 

Tiszta bőr, problémák nélkül

Ha most bejelentkezel akne kezeléseink 
bármelyikére, -50% kedvezményt biztosítunk 
Mesoestetic Acnelan kezelésünkre 
egy alkalommal

 

 

Időpontfoglalás

 

Bizonytalan vagy, melyik szolgáltatásunk lenne a legideálisabb számodra? Az igazán hatékony és áttörő eredmények elérése érdekében kiemelten fontos megtalálni személyre szabottan a legmegfelelőbb megoldást. Ebben a szakértő csapatunk nyújt segítséget!

 

időpontfoglalás