Cím:
1126 Budapest, Böszörményi út 13-15., 2. emelet (Kapucsengő 39)
Telefon:
Email:
info [at] glowmdcl.com
Esztétika

Botulinum toxin kezelés

Legyen tekinteted vidám, személyiséged pozitív sugallatú!
A botulinum toxin tökéletes megoldás a kellemetlen, szükségtelen finom ráncok és mély barázdák kezelésére és megelőzésére.

Szakorvosaink kellő figyelmet fordítanak az arc harmonikus vonalaira és a páciens előnyös, esztétikus tulajdonságainak kiemelésére, valamint megtartására.

Az eljárás mindössze 10-15 percet vesz igénybe, így egy pillanat alatt visszatérhetünk a napi tevékenységeinkhez.
Munkatársaink szakképzettségének köszönhetően a minőségi szolgáltatás és a kiváló eredmények garantáltak, melyek egyúttal pácienseink egészségét és biztonságát is támogatják.

A botulinum toxin egy olyan orvosi anyag, amelyet az izomba fecskendeznek annak érdekében, hogy csökkentsék az izommozgás okozta ráncokat. Stratégiailag a páciens izomtömege és -ereje alapján választjuk ki az adagolást az érintett területen. A botulinum toxinnak számos felhasználása van, beleértve a platysma, az állgödröcskék, a hyperhidrosis (túlzott izzadás) és az állkapocs karcsúsításának kezelését. A botulinum toxin több klinikai tesztelésen esett át, melynek során teljes mértékben biztonságosnak és hatékonynak bizonyult.

Egy gyors kezelés, mely magabiztosságot kölcsönöz. Kérd szakorvosaink szakmai véleményét!

Arcvékonyítás

Összeszorítja az állkapcsát vagy csikorgatja a fogait? A botulinum toxin a rágóizmok ellazítására szolgál, ami javítja a..

Túlzott izzadás

Szenved a túlzott izzadástól? A botulinum toxin kezelés segíthet a túlzott izzadás ellen olyan területeken, mint a tenyér, a talp..

Narancsozó áll

Az állon lévő gödrös vagy „narancsbőr” jellegű megjelenés botulinum toxinnal kezelhető. A befecskendezett anyag kisimítja az áll..

Függőleges nyaki inak

A platysma azon függőleges izmokból áll, amelyek végigfutnak a nyakon, és jobban láthatóak az állkapocs összeszorításakor. Ezek a..

Mosolyráncok

A szarkalábak a szem külső sarkában látható apró vonalak. Néhány egység botulinum toxin segít kisimítani ezeket a finom ráncokat..

Nyuszi ráncok

A nyuszi vonalak az orrhúzáskor keletkező ráncok beceneve. Egy gyors kezelés elhalványítja ezeket a vonalakat, sima és gyönyörű..

Mérges ráncok

A szemöldökök közötti ráncok általában a szemöldök összehúzásakor láthatók. A botulinum toxin kezelés segíthet távol tartani..

Homlokráncok

Szabadulj meg a vízszintes homlokráncoktól! A botulinum toxin segíthet megelőzni vagy kezelni a homlok ráncait és vonalait..

Szomorú ajak

Az ajkak “sarkát” – a felső ajkaknak az alsókkal való találkozását – ajakzugnak nevezzük. Innen indulnak ki az ún. Marionett..

Szemöldökemelés

Gyors megoldás a fáradt szemekre. A botulinum toxin használatával megemelheti a szemöldökét, így fiatalosabbnak és éberebbnek..

Egyéb

Valami másra gondolsz? Beszéljünk róla! A botulinum toxin sokféleképpen használható. Örömmel készítjük el a tökéletes kezelést..

MI A BOTULINUM TOXIN?
A botulinum toxint ráncok, finom vonalak és mély barázdák kezelésére és megelőzésére használjuk. Az izomtevékenység csökkentése révén a ráncok kisimításában segít.

MENNYIBE KERÜL A BOTULINUM TOXIN KEZELÉS?
A botulinum toxin kezelés ára függ a kezelt terület nagyságától, valamint a páciens egyéni izommunkájától/adottságaitól.

MIKOR LÁTOM AZ EREDMÉNYT?
Az eredmény a kezelést követő 48 óra múlva kezd el látszódni, majd teljes hatását 2 hét múlva éri el.

MEDDIG TART A HATÁSA?
A botulinum toxin kezelés eredménye nem állandó. A hatás általában 4-6 hónapig tart.

HÁNY KEZELÉSRE LESZ SZÜKSÉGEM?
A botulinum toxin alkalmazása esetén csak egyetlen kezelésre lesz szükség az eredmények eléréséhez. Az eredmény körülbelül 4-6 hónapig tart, ezért a kezelések ezt követően folytathatók, ameddig a páciens kívánja.

KELL IDŐ A GYÓGYULÁSHOZ?
A kezelést követő 48-72 órában szauna, erőteljes (izzadással járó) edzés, a kezelt terület melegítése, napoztatása erőteljesen ellenjavallt. Bevérzés előfordulhat, így érdemes körülbelül 2 héttel események elé időzíteni.


ÖSSZEFOGLALÓ
💉  Kezelés: Botulinum toxin
😇  
Cél: Finom ráncok és mély barázdák kezelése és megelőzése
🕐  
Hatás: 4-6 hónap
⭐️  
Technika:
👩‍⚕️  
Kezelést végzi: Szakorvos
⌛️  
Kezelés időtartama: 15 perc
⏰  
Felépülési idő: Nincs️
👌  
A kényelem fokozása érdekében: Helyi érzéstelenítő alkalmazható